منو

ویزای پیوست آلمان

کشورهای مهاجرپذیر بسیاری در دنیا برای حمایت از موضوع کنار هم بودن اعضای خانواده، ویزاهایی را ایجاد کرده‌اند که این امکان را برای مهاجران و خانواده آن‌ها ایجاد می‌کند. این ویزاها با نام‌های ویزای اتحاد خانواده، ویزای همراه یا ویزای پیوست خوانده می‌شوند. کشور آلمان یکی از مقصدهای محبوب برای متقاضیان ایرانی مهاجرت و از جمله کشورهایی است که ویزای پیوست را صادر می‌کند. در این مطلب از ویزایار با تمامی شرایط و نکات مرتبط با ویزای پیوست آلمان آشنا می‌شویم.

ویزای پیوست آلمان چیست؟

ویزای پیوست آلمان چیست؟

بسیاری از افرادی که در آلمان یکی از انواع مجوز اقامت این کشور را دارند یا شهروند این کشور هستند ، می توانند از طریق  قانون ویزای پیوست یا الحاق به خانوده کشور آلمان برای اعضای خانواده خود ویزای این کشور را دریافت کنند.

البته باید توجه داشته باشید که قانون ویزای پیوست آلمان شامل همه افراد حاضر در آلمان نمی شود و همچنین در صورتیکه فرد اصلی بتواند از این قانون استفاده نماید،تنها برخی از اعضای خانواده خود را می تواند به المان ببرد.

از جمله نکات مهم برای اخذ این نوع از ویزای آلمان به این موارد می‌توان اشاره کرد:

  • برای حضور در آلمان از چه نوع مجوز یا ویزا استفاده می‌کنید؟
  • شرایط مالی و کاری شما و بستگان شما چگونه است؟
  • می‌خواهید کدام‌یک یا چه افرادی از اعضای خانواده خود را به آلمان دعوت کنید؟
  • امکانات اقامتی شما در آلمان چگونه است؟

کشور آلمان کشوری پیشرفته با اقتصادی پویا و فرصت‌های شغلی و تحصیلی فراوان است.همچنین راه‌هایی قانونی را برای مهاجرت کاری به آلمان برمبنای دانش، مهارت عملی و تخصص فراهم است. این مساله باعث شده است که بسیاری از ایرانیان، آلمان را برای کار و زندگی انتخاب کنند.

از دیگر مزایای مهاجرت به آلمان می‌توان به امکان شرکت در دوره‌های زبان آلمانی، شرکت در دوره‌های آموزش مهارت مشاغل با نام دوره آوسبیلدونگ ، ادامه تحصیلات دانشگاهی در دانشگاه‌های معتبر آلمان، وجود فرصت‌های شغلی در بسیاری از شرکت‌های آلمانی و نیز امکان دعوت از اعضای خانواده، برای بسیاری از افراد دارای مجوز اقامت در آلمان اشاره کرد.

پیشنهاد مطالعه

ویزای پیوست برای کدام اعضای خانواده صادر می‌شود؟

ویزای پیوست کشور آلمان

ویزای الحاق به خانواده یا ویزای پیوست آلمان برای متقاضیان واجد شرایط این ویزا صادر می‌شود. یکی از مهم‌ترین راه‌های شرح این شرایط، نوع بستگی فامیلی است. ویزای ازدواج، ویزای نامزدی، ویزای همسر، ویزای فرزندان، ویزای والدین و ویزای دیگر اعضای خانواده، شرایط مختلفی دارند که هرکدام باید در همان نوع ویزا دسته‌بندی و عنوان شود. 

همچنین یکی از مهم‌ترین معیارها برای صدور ویزای پیوست این است که فرد مقیم آلمان از توانایی کافی برای حمایت مالی از عضوی از خانواده که او را دعوت می‌کند، برخوردار باشد. در غیر اینصورت فردی که می خواهد ویز ای پیوست آلمان را دریافت نماید می بایست با ارائه مدرک معتبر تمکن مالی خود را اثبات نماید.

در ادامه با اعضایی از خانواده که شامل ویزای پیوست هستند و می‌توانند برای دریافت این ویزا درخواست دهند، آشنا می‌شویم.

ویزای پیوست به همسر آلمان

ایرانیانی که به‌طور قانونی و با مجوز اقامت، در آلمان اقامت دارند، در صورتی که واجد برخی شرایط باشند، می‌توانند همسر یا شریک زندگی خود را به آلمان بیاورند. برای دریافت این ویزا، ازدواج باید به‌طور رسمی انجام شده باشد و مدارک آن در دسترس باشد. 

برای آن‌که متقاضی ویزای پیوست به همسر بتواند این ویزا را دریافت کند، شریک زندگی او در آلمان باید این شرایط را داشته باشد:

  • یکی از انواع اقامت موقت یا دائم و یا شهروندی کشور آلمان را داشته باشد
  • قادر به تامین مالی همسر خود در آلمان باشد.(ارائه تمکن مالی از روش های دیگری نیز امکان‌پذیر است)
  • سن او بیشتر از ۱۸ سال باشد
  • مدرک زبان آلمانی (در برخی موارد نیاز به ارائه مدرک نیست)

فرد متقاضی نیز که می‌خواهد با ویزای پیوست به همسر وارد آلمان شود باید این شرایط را داشته باشد: 

سن او بیشتر از ۱۸ سال باشد و تسلط نسبی بر زبان آلمانی داشته باشد(دربرخی موارد نیاز به ارائه مدرک زبان نیست).

در ضمن به‌ یاد داشته باشید که جمهوری فدرال آلمان ازدواج با شیوه چندهمسری را به رسمیت نمی‌شناسد؛ بنابراین اگر فرد مقیم آلمان، پیشتر یکی از همسران خود را به آلمان آورده باشد، همسر یا همسران دیگر او از امکان دریافت ویزای پیوست آلمان برخوردار نخواهند بود.

ویزای پیوست آلمان برای فرزندان

پدر یا مادری که دارای ویزای بلند مدت آلمان باشند، می‌توانند برای دریافت ویزای فرزندان خود برای انتقال آن‌ها به آلمان، درخواست دهند. در این حالت، شرایط دریافت این ویزا بسته به سن و سال فرزندان، متفاوت است. این شرایط را با هم بررسی می‌کنیم.

فرزندان خردسال (زیر 18 سال)

در مورد کودکان خردسال اگر هر دو والد فرزند در آلمان مقیم آلمان و دارنده مجوز اقامت بلند مدت در آلمان باشند، می‌توانند برای ویزای پیوست و آوردن فرزند خود به آلمان درخواست بدهند. از سوی دیگر، یکی از والدین نیز در صورتی که دارای حق حضانت فرزند یا فرزندان باشد، می‌تواند برای دریافت این ویزا برای فرزند یا فرزندان خردسال خود درخواست بدهد.

فرزندان بزرگسال (بالای 18 سال)

والدین در صورتیکه فرزندشان بالای  18 سال باشد، نمی‌توانند برای آوردن فرزند بزرگسال خود به آلمان با استفاده از ویزای پیوست درخواست دهند. البته این شرط به این معنا نیست که فرزند بزرگسال شما نمی‌تواند برای نوع دیگری از ویزا مانند: ویزای بازدید توریستی آلمان، ویزای تحصیلی آلمان، ویزای آوسبیلدونگ یا ویزای کار آلمان درخواست بدهد.

ویزای همراه آلمان برای والدین

والدین کودکان خردسال که به‌طور قانونی در آلمان اقامت دارند، در صورتی که حق مراقبت و حضانت از کودک را داشته باشند، می‌توانند برای اخذ ویزای پیوست درخواست دهند. همچنین ایرانیان مقیم آلمان می‌توانند با استفاده از این ویزا والدین خود را برای زندگی با خود به آلمان دعوت کنند.

آیا درخواست ویزای پیوست آلمان به صورت همزمان امکان‌پذیر است؟

درخواست ویزای پیوست همزمان به دانشجو

در حال حاضر طبق آخرین مقررات و رویه جدید سفارت آلمان در ایران، درخواست ویزای پیوست به دانشجو به صورت همزمان امکان‌پذیر نیست.

بنابراین می بایست فرد اصلی (دانشجو) نسبت به اخذ ویزای تحصیلی به صورت جداگانه اقدام نماید و پس از آن فرد همراه برای ویزای الحاق به همسر در آلمان به صورت غیرهمرمان اقدام نماید.

 

نکته: جهت تایید مدارک در سفارت آلمان (لگال کردن مدارک) می بایست کارت اقامت نفر اصلی ارائه گردد.

درخواست ویزای پیوست همزمان برای چه کسانی امکان پذیر است؟

طبق آخرین آپدیت که از طرف سفارت آلمان و شرکت ویزامتریک اعلام شده است، تنها برای افرادی می توانند برای ویزای پیوست همزمان اقدام نمایند که نفر اصلی متقاضی یکی از انواع ویزای کار کشور آلمان باشد.

در این حالت می بایست فرد اصلی با دریافت پیش تاییدیه از اداره کار کشور آلمان، با فرد همراه به ویزامتریک مراجعه نمایند و نسبت به درخواست ویزای پیوست، همزمان با درخواست ویزای کار اقدام نمایند.

سیستم جدید وقت دهی سفارت آلمان برای ویزای همراه

وقت مصاحبه ویزای پیوست آلمان جهت الحاق به فرد دانشجو

در آخرین آپدیت سفارت آلمان، متقاضیان درخواست ویزای پیوست جهت الحاق به دانشجو، فرد همراه می بایست به صورت غیر همزمان جهت درخواست ویزای همراه آلمان اقدام نماید.

مصاحبه ویزای پیوست غیرهمزمان جهت الحاق به دانشجوی مشغول به تحصیل در آلمان در کنسولگری سفارت صورت میگیرد.

برای این منظور می بایست ابتدا از طریق سایت سفارت آلمان نسبت به درخواست وقت مصاحبه ویزا اقدام نمایید. با ثبت درخواست نام شما در لیست انتظار سفارت جهت مصاحبه ویزای پیوست قرار می گیرد. سفارت آلمان طبق الویت درخواست با ارسال ایمیل وقت دقیق را به اطلاع شما خواهد رساند.

وقت مصاحبه ویزای پیوست همزمان آلمان

درخواست ویزای پیوست آلمان به صورت همزمان همانطور که از اسمش مشخص است تنها زمانی ممکن است که فرد اصلی هنوز درخواست ویزای خود را ثبت نکرده باشد. در حال حاضر درخواست ویزای پیوست همزمان آلمان تنها برای افرادی امکان پذیر است بخواهند فردی را که به قصد کار در آلمان درخواست ویزا می دهد، همراهی کنند.

برای این منظور فرد همراه می بایست همزمان با نفر اصلی پس از آماده‌سازی مدارک، به ویزامتریک مراجعه کنند و درخواست پیوست را نیز به همراه ویزای کار نفر اصلی ثبت نمایند.

افرادی که متقاضی کار در آلمان هستند، با اخذ پیش تاییدیه از اداره کار آلمان می توانند بدون وقت قبلی جهت ثبت درخواست ویزا به شرکت ویزامتریک مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز برای ویزای پیوست آلمان

مدارک مورد نیاز برای ویزای پیوست آلمان

از جمله شرایط دریافت ویزای پیوست آلمان، گردآوری و ارائه مدارکی است که از سوی سفارت آلمان برای صدور این ویزا درخواست می‌شود. برای دریافت ویزای پیوست، شما باید مدارک زیر را به سفارت یا کنسول‌گری آلمان در ایران ارائه بدهید:

  • پاسپورت متقاضی مهاجرت به آلمان با استفاده از ویزای پیوست: پاسپورت متقاضی باید حداقل سه ماه دیگر پس از مدت اقامت درخواست شده، اعتبار داشته باشد
  • دو فرم تکمیل شده درخواست ویزای پیوست: این فرم‌ها باید به‌درستی و با دقت زیاد با اطلاعات صادقانه و صحیح پر شده است
  • دو عکس پاسپورتی: طبق استانداردهای تعیین شده توسط سازمان ایکائو
  • بیمه درمانی مسافرتی برای آلمان: این بیمه باید اقامت متقاضی را در کل خاک آلمان پوشش بدهد
  • مدرکی برای اثبات تمکن مالی: این مدرک معمولا باید توسط فرد مقیم آلمان ارائه شود و نشان دهد که او می‌تواند از شما به‌عنوان یکی از اعضای خانواده خود یا یکی از بستگان خود در آلمان حمایت مالی کند. همچنین اگر فرد متقاضی ویزا نیز بودجه کافی برای تامین هزینه زندگی در آلمان را داشته باشد، می‌تواند مدارک تمکن مالی خود را ارائه دهد
  • دعوت‌نامه: این مدرک از طرف یکی از اعضای خانواده که در آلمان زندگی می‌کند برای متقاضی ویزا ارسال می‌شود و تایید می‌کند که برای زندگی و اقامت فرد متقاضی ویزا در آلمان٬ از شرایط مناسبی برخوردار است و نسبت به این اقدام مهاجرتی رضایت دارد
  • مدرک اقامت: این مدرک نشان می‌دهد فرد مقیم آلمان، برای متقاضی، در خانه خود در آلمان جا و فضای کافی دارد
  • مدرک زبان آلمانی: مدرک مهارت زبان آلمانی با حداقل سطح A1 برای متقاضی

پیشنهاد مطالعه

اگر فرد متقاضی ویزای پیوست، همسر فرد مقیم آلمان باشد، این مدارک نیز باید ارائه شود:

  • گواهی ازدواج: این گواهی باید به زبان آلمانی ترجمه رسمی شود و توسط سفارت آلمان مورد تایید قرار بگیرد
  • اگر همسر متقاضی ویزا، تابعیت آلمانی داشته باشد، باید کپی پاسپورت و شناسنامه او ارائه شود
  • اگر همسر متقاضی، یک فرد غیر آلمانی و مقیم آلمان باشد، مدرک اقامت قانونی و پاسپورت او باید ارائه شود

اگر فرد متقاضی ویزای پیوست، فرزند فرد مقیم آلمان باشد، این مدارک نیز باید ارائه شود:

  • شناسنامه متقاضی
  • مدرک اثبات ملیت کودک
  • مدرک اثبات حق مراقبت و حضانت والدین مقیم آلمان

به‌یاد داشته باشید که تمامی مدارک ارائه شده به سفارت آلمان در ایران باید به زبان آلمانی باشند. اگر مدارک به زبان رسمی کشور فرد متقاضی صادر شده باشد، باید آن‌ها را به‌همراه ترجمه رسمی تایید شده از سوی مراجع ذی‌صلاح ارائه کنید.

چطور برای ویزای همراه آلمان درخواست بدهیم؟

چطور برای ویزای همراه آلمان درخواست بدهیم؟

روند درخواست ویزای همراه آلمان برای پیوستن به اعضای خانواده تقریبا مشابه روند درخواست دیگر ویزاهای آلمان است. شما باید در مرحله نخست اطمینان یابید فردی که در آلمان است و می خواهید به او ملحق شوید و نسبت شما با آن فرد از شرایط لازم جهت اخذ ویزای همراه آلمان برخوردار است؛ درباره امکانات و شرایط مالی، کاری و اقامتی خود و فرد مقیم آلمان بررسی های لازم را به عمل آورید و مدارک لازم را آماده نمایید. در ادامه با برخی مراحل دیگر اخذ ویزای پیوست به خانواده آلمان آشنا می‌شویم.

افزایش آگاهی

شما در گام نخست از سایت سفارت آلمان در ایران و سایت‌های معتبر ایرانی و خارجی برای افزایش آگاهی خود نسبت به این روش مهاجرتی بازدید کنید. دریافت ویزای پیوست آلمان مانند انواع دیگر ویزاهای آلمان دارای شرایط، مراحل، قوانین و اصطلاحاتی است که بهتر است نسبت به آن‌ها آگاهی کامل داشته باشید.

ویزایار افتخار این را دارد که به‌عنوان یک موسسه مهاجرتی متخصص در امور مهاجرت به آلمان می‌تواند از همین گام نخست به‌شکل یک مشاور آگاه در کنار شما باشد و یک برنامه‌ریزی صحیح را برای انجام تمامی امور مهاجرتی در اختیار شما قرار دهد.

گردآوری مدارک

برای گردآوری مدارک به یک چک لیست مدارک با تمامی جزئیات نیاز دارید. ما در بخش قبل این چک لیست را به شما ارائه کردیم. با این‌حال می‌توانید برای اطمینان کامل از جزئیات به سایت سفارت آلمان در ایران مراجعه کنید. همچنین می‌توانید این چک لیست را از طریق ایمیل درخواست کنید.

با در دست داشتن چک لیست، شروع به تهیه و گردآوری مدارک مورد نیاز کنید. همان‌طور که پیشتر گفتیم مدارک باید به زبان انگلیسی یا آلمانی باشند. در غیر این‌صورت باید اصل مدرک را به‌همراه با ترجمه رسمی آن به سفارت آلمان در ایران ارائه دهید.

دریافت نوبت از سفارت آلمان در ایران

سفارت آلمان در ایران کار رسیدگی به امور متقاضیان مهاجرت به آلمان، استعلام، بررسی و تایید مدارک، برگزاری جلسه مصاحبه با متقاضی و بررسی درخواست ویزا و صدور انواع ویزای آلمان را برعهده دارد. 

لازم به ذکر است که نحوه دریافت وقت مصاحبه سفارت آلمان طی چندسال اخیر بارها تغییر کرده است. اخیرا این سیستم از تاریخ 2 آذر 1402، به سیستم لیست انتظار تغییر کرده است. به عبارت دیگر، شما درخواست خود را در فرم مربوطه ثبت می‌کنید و زمان های مصاحبه به ترتیب زمان ثبت، مشخص و اعلام خواهد شد. درخواست وقت مصاحبه از طریق سفارت آلمان در تهران انجام خواهد شد، اما مصاحبه شما در شرکت ویزامتریک خواهد بود.

 

مصاحبه در سفارت آلمان

در روز مصاحبه به‌موقع در سفارت یا کنسول‌گری آلمان حاضر شوید و تمامی مدارک مورد درخواست را به‌همراه داشته باشید. هزینه ویزا را بپردازید و سپس با مقام کنسولی ملاقات کنید. با او گفتگوی کوتاهی در مورد خود، سابقه و اهداف خود از مهاجرت به آلمان از طریق ویزای پیوست خواهید داشت.

در صورتی که فرد اصلی مقیم آلمان باشد، ویزای پیوست غیرهمزمان محسوب شده و مصاحبه این نوع ویزای پیوست توسط سفارت آلمان در تهران (واقع در خیابان بخارست) انجام می‌شود.

توجه داشته باشید که در حال حاضر، مصاحبه برای دریافت ویزای پیوست همزمان، توسط شرکت ویزامتریک (همزمان با نفر اصلی) انجام می شود.

هزینه ویزای پیوست به خانواده آلمان چقدر است؟

هزینه ویزای پیوست به خانواده آلمان

هنگام شرکت در جلسه مصاحبه باید هزینه ویزا را پرداخت کنید تا به درخواست شما رسیدگی شود. ویزای پیوست آلمان یک ویزای بلند مدت است و هزینه ویزای بلند مدت پیوست برای بزرگسالان ۷۵ یورو و برای افراد زیر ۱۸ سال 40 یورو است.

 به یاد داشته باشید اگر تصمیم بگیرید پس از پرداخت هزینه درخواست ویزا را پس بگیرید، هزینه پرداخت شده به شما بازگردانده نمی‌شود. همچنین اگر درخواست ویزای شما رد شود نیز این هزینه به شما برگردانده نخواهد شد. اگر تصمیم به درخواست مجدد برای ویزای پیوست دارید، باید یکبار دیگر این هزینه را پرداخت کنید.

زمان رسیدگی به درخواست ویزای پیوست آلمان

زمان رسیدگی به درخواست‌های ویزا به‌طور کلی ثابت نیست. در مورد ویزای پیوست نیز بسته به شرایط متقاضی، این زمان ممکن است از چند هفته تا چند ماه طول بکشد. به‌همین دلیل برای برنامه‌ریزی برای پروسه مهاجرت بهتر است امکان طولانی شدن روند رسیدگی به درخواست ویزای پیوست را در نظر بگیرید.

مدت زمان رسیدگی به درخواست ویزای پیوست آلمان حداقل 6 هفته خواهد بود.

دریافت موفق ویزای پیوست با خدمات ویزایار

دریافت موفق ویزای پیوست

ویزای پیوست آلمان یک امکان مهاجرتی است که از سوی دولت آلمان برای اعضای خانواده و بستگان فرد مقیم در آلمان ایجاد شده است. این ویزا بسته به شرایط متقاضی و نوع نسبت فامیلی او با فرد مقیم در آلمان شرایط مختلفی دارد و مدارک مورد نیاز برای آن نیز متفاوت است. به‌همین دلیل برای پیشگیری از اشتباهات و صرف زمان و هزینه در مسیری پرابهام پیشنهاد می‌کنیم از خدمات مشاوره مشاوران مجرب ما در ویزایار استفاده کنید.
ویزایار یکی از موسسات برتر در زمینه ارائه انواع خدمات مهاجرتی به‌ویژه در زمینه مهاجرت به آلمان است. مشاوران و وکلای مهاجرتی ویزایار در تمامی مراحل مهاجرت به آلمان، راهنما و همراه شما خواهند بود و کمک می‌کنند تا در روند مهاجرت خود، در کمترین زمان به بهترین نتایج برسید.

سوالات متداول درباره ویزای پیوست آلمان

مهاجرت تصمیمی پراهمیت است و روندهایی پیچیده دارد. همین مساله باعث می‌شود متقاضیان مهاجرت، از جمله متقاضیان مهاجرت از طریق ویزای پیوست به خانواده آلمان، پرسش‌های گوناگونی را در ذهن بپرورانند. در ادامه برخی از سوالات متداول و پاسخ‌های آن‌ها را در این زمینه با شما در میان می‌گذاریم.

ویزای پیوست به خانواده آلمان، یک مجوز اقامت بلند مدت در آلمان است که برای افراد خانواده یا برخی از بستگان فرد مقیم در آلمان صادر می‌شود.

افرادی که از امکان استفاده از ویزای پیوست به خانواده آلمان برخوردار هستند عبارتند از: همسر، پدر، مادر، فرزند زیر 18 سال

این فرد باید دارای مجوز اقامت بلند مدت آلمان باشد. از شرایط کاری و مالی مناسب برای حمایت مالی از فرد متقاضی ویزا برخوردار باشد و بتواند امکانات اقامتی مناسبی را نیز در اختیار او قرار بدهد.

در صورتی که از حق حضانت فرزند خردسال برخوردار باشید، بله. در غیر این‌صورت، درخواست ویزا باید از جانب هر دو والد ارائه شده باشد.

دعوت‌نامه از سمت فرد مقیم در آلمان، مدرک اثبات تمکن مالی فرد مقیم در آلمان یا فرد متقاضی ویزا، مدرک تسلط بر زبان آلمانی، فرم تکمیل شده درخواست ویزا، پاسپورت متقاضی، دو قطعه عکس پاسپورتی، بلیط رزرو سفر به آلمان و فیش پرداخت هزینه درخواست ویزا.

این هزینه برای افراد بزرگسال، ۷۵ یورو و برای افراد زیر ۱۸ سال، ۳۷.۵ یورو است.

پرسش و پاسخ

اطلاع رسانی
اطلاع رسانی هنگام
guest
73 پرسش و پاسخ
Inline Feedbacks
نمایش تمامی نظرات
سارا
سارا
1403/09/02 1:43 بعد از ظهر

سلام. کسی که ویزای اوسبیلدونگ پرستاری گرفته چه مدت بعد می‌تونه برای ویزای همسرش اقدام کنه؟ و چقدر تمکن نیازه برای ویزای پیوست؟

ملالی
ملالی
1403/07/13 10:33 بعد از ظهر

سلام من تقریبا نزدیک به یک سال منتظر ویزای من و دخترم هستم اما هیچ جوابی از سفارت دریافت نمیکنم میشه یک ایمیل که مشکلم را حل کند برام بدهید تا در مورد کیس من ایمیل کنم

سارا
سارا
1403/06/19 10:42 بعد از ظهر

ویزا پیوست به همسر برای آلمان گرفتم .اما الان برای گرفتن ویزا ورود مجدد نیاز به گواهی محل اقامت همسرم در آلمان دارم Meldebescheinigung اما جواب تماسمو نمیده .میتونید کمکم کنید و این گواهی و از آلمان از طریق ایمیل واسم بگیرید .
با تشکر فراوان 🙏🏻🌹

nayeri
nayeri
1403/04/28 11:15 قبل از ظهر

سلام ، پسر من در یک شرکت آلمانی مشغول به کار هست و هنوز ازدواج نکرده و قصد دارد از طریق قانون جدید پیوست خانواده برای پدر و مادر خود اقامت بگیرد سوالم این هست که چه مدارکی باید داشته باشم و چطور در کوتاهترین زمان نتیجه بگیرم ، با تشکر از شما

فریبا
فریبا
1403/01/17 4:47 بعد از ظهر

سلام وقتتون بخیر. میخواستم در مورد ویزای پیوست همسر سوال بپرسم. اگه من برای اوسبیلدونگ اقدام کنم یا اگه دانشجویی بخوام اقدام کنم میتونیم برای پیوست همسر هم اقدام کنیم همزمان؟؟؟ یا اینکه ممکنه خیلی طول بکشه. و اینکه تمکن مالی هم نیازه ؟ و چقدر. ممنون میشم راهنمایی مون کنید

مینا عباسی
مینا عباسی
1402/12/24 9:00 بعد از ظهر

آیا برای همسرم که در ایران هست به علاوه مدارکی که نوشته شده آیا مدرک زبان A1 نیازی هست ؟؟

سارا
سارا
1402/12/22 11:58 قبل از ظهر

درود بر شما من برای ویزای پیوست اقدام کردم و همه مدارکم رو تحویل سفارت دادم و نقص مدرک مدرک زبان داشتم که اونم تا زمانی که مهلت داده بودن براشون فرستادم ولی الان دو ماهه هنوزایمیلی دریافت نکردم گفتم ببینم چیکار کنم که زودتر ویزام رو بدن

مرجان
مرجان
پاسخ به  سارا
1403/08/16 12:36 قبل از ظهر

سلام وقت شما به خیر، عینا همین مشابه همین مساله برای من و همسرم پیش اومده و الان حدود دو ماه از زمانی که نقصی رو بر طرف کردیم میگذره اما هیچ جوابی از سفارت نگرفتیم. میشه بپرسم برای شما چقدر طول کشید که ویزا صادر شه؟ یا چطور تونستید پرونده تون رو پیگیری کنید؟

اسما
اسما
1402/12/16 3:08 بعد از ظهر

سلام وقت بخیر من شوهرم مدت 13سال است تو آلمان زندگی میکند بخاطر پیوست اقدام کردند آیدی کارتش وقتش تموم شده دوباره برای تمدید داده اما من انتریو دادم آیا امکانش وجود دارد که رجکت بشم ؟

ریحانه
ریحانه
پاسخ به  اسما
1403/02/11 1:31 قبل از ظهر

سلام وقت بخیر، میتونم بپرسم از زمانی که وقت گرفتین چقدر طول کشید تا سفارت نوبت بده برای تحویل مدارک ویزای پیوست؟ ممنون میشم

آدرينا
آدرينا
1402/11/12 6:48 بعد از ظهر

سلام وقت بخير ، من ويزاي شينگن دارم و در فرانكفورت با شخص ايراني مقيم آلمان ازدواج آلماني كردم و در همون شهر. فرانكفورت امتحان آيك گوته رو دادم و نمره خيلي خوبي دريافت كردم الان براي پيوست به همسرم آيا مداركي نياز هست لگال كنم همسرم قبلا ازدواج كرده و ما برا ازدواج تمام مدارك ازدواج قبلي ايشون رو لگال كرديم و تحويل داديم به شهرداري آلمان من هم مجرد بودم
مداركي كه برا پيوست نيازه رو ميشه راهنمايي كنين
آيا نياز به لگال دوباره هست ؟

پریسا
پریسا
1402/11/05 7:35 بعد از ظهر

سلام وقت بخیر همسر من ویزای بلوکارت داره و ایران هست ولی در قرارداد کاری اسامی من و بچه هام بعنوان پیوست ذکر نشده اگر بخواهیم ویزای پیوست همزمان درخواست بدیم آیا امکان داره قرارداد فست ترک‌داره ولی تو اون برگه نوشته که همراه برنامه ریزی نشده یا اینکه همسرم بره اقامت موقت بگیره چون بلوکارت هست میتونیم بدون نوبت بریم درخواست ویزا بدیم ممنونم از راهنمایی شما

آرین
آرین
1402/10/25 8:26 بعد از ظهر

سلام وقتتون بخیر همسر من مدت ۲ سال هست که با ویزای تحصیلی درآلمان هستند و دخترم هم به پیوست بعد ۶ ماه رفتند اما من بعد از اقدام برای مصاحبه ۱۰ ماه زمان برد تا وقت مصاحبه دادند و الان حدود ۴ ماه هست که پاسپورت و مدارک را کنسولگری آلمان در تهران از من گرفته ولی متاسفانه هیچ خبری نشده میخواستم کمک کنیدو بفرمایید مدت زمان حدودی صدور ویزای پیوست غیر همزمان برای همسر قانونی چقدر هست و آیا هیچ راهی برای پیگیری وجود داره و اصلا پیشنهاد میشه که پیگیری صورت بگیره ؟ پیشاپیش از کمک هاتون… بیشتر

نجما
نجما
1402/10/24 10:30 قبل از ظهر

سلام من همسرم هشت ساله مقیم آلمان هستن من دیروز برای گرفتن وقت سفارت اقدام کردم اما ایمیلی نیمد واسه من بعضی ها میگن دو سه هفته طول می‌کشه تا ایمیل اول بیاد اما بعضی میگن باید همون روز بیاد الان من نمیدونم باید منتظر بمونم تا بیاد یا مجددا ثبت نام کنم؟

غلام حبیب عزیزی
غلام حبیب عزیزی
1402/10/22 8:28 بعد از ظهر

غلام حبیب عزیزی هستم برادرم در آلمان هست برایم درخواست پیوند داده است این در خواست تا چه مدت طول میکشدایاامکان داردفبول شود یانه،،؟؟

طوبا ایوبی
طوبا ایوبی
1402/10/17 9:18 بعد از ظهر

تاریخ 2023/3/15 در سفارت آلمان در پاکستان مصاحبه داشتم برای ویزه پیوست به همسر خیلی طول کشیده اما تاحال برم ویزه ندادین نمیدانم چقدر وقت دگه باید انتظار بکشم

الهام
الهام
1402/10/16 11:34 قبل از ظهر

سلام برای ویزا پیوست مدارک دانشگاهی و رزومه کاری مرتبط باتحصیل میتونه اثرگذار باشه؟؟

پریسا
پریسا
1402/10/10 7:28 بعد از ظهر

سلام مدرک a1 برای سفارت کافی است یا همان جا هم مصاحبه برای زبان انجام میشود

فاطمه
فاطمه
1402/10/09 11:53 بعد از ظهر

سلام خسته نباشید برای پیوست همزمان همسر صیغه نامه معتبر با تاییدیه و مهر دادگستری هم قابل قبول هست؟

مریم ن
مریم ن
1402/10/08 12:15 قبل از ظهر

سلام وقتتون بخیر عذر میخوام درسته که جدیدا سفارت مدرک A1 برای پیوست نمیگیره؟
پیوست همزمان برای جاب آفر

و اینکه شنیدم برای بلوکارت بیمه یا فیش حقوقی میخواد سفارت درسته؟ من برام بیمه رد نمی‌شده و به صورت فریلنسری در ایران کار میکنم باید چیکار کنم؟ آیا با ویزای من موافقت نمیشه؟
ممنونم

س الهی
س الهی
1402/10/07 2:46 قبل از ظهر

آیا مدرک زبان برای ۶۰ به بالا برای پیوست غیر همزمان الزامی است؟

ساعده الهی
ساعده الهی
1402/10/07 2:25 قبل از ظهر

سلام من ازدواج بین المللی دارم همسرم اقامت دائم آلمان را دارد وسن من ۶۰ سال است وحقوق همسرم ۲۶۰۰ یورو است ومن پیوست غیر همرمان نامیده میشوم آیا برای سفارت مدرک زبان الزامی است

مرضیه فراهانی
مرضیه فراهانی
1402/10/06 2:01 بعد از ظهر

سلام وقتتون بخیر یک وقت ملاقات حضوری میخواستم ممنون میشم .

ح بصیری
ح بصیری
1402/10/06 4:44 قبل از ظهر

درود بر شما من همسرم آلمانی هستند ، مدرس زبان ، از لاتین و فرانسه و ایتالیایی و سوئدی و … ایشان به ده زبان زنده ی اروپایی تسلط دارند ، خودم هم مدرس زبان هستم و با چند زبان آشنایی و دو سه زبان تسلط دارم . از سوم دسامبر ۲۰۲۲ تا هم اکنون که نزدیک به ده ماه از آن می گذرد برای ویزای پیوست اقدام کرده ایم ، ولی سفارت المان در تهران هنوز وقت مصاحبه نداده ، همه ی شرایط ذکر شده بالا رو هم همسرم دارد ، یعنی پول ، شغل منزل شخصی و حتا… بیشتر

Zzzz
Zzzz
1402/10/04 9:27 قبل از ظهر

با سلام
من درخواست پیوست خانواده به کشور آلمان رو میخواهم بدهم ، همه مدارک کامل هست اما مدرک زبان a1 رو هنوز نگرفتم و در حال آموزش هستم . اگر بدون مدرک زبان وقت سفارت بگیرم مصاحبه بدم و بگویم مدرک زبانم را میگیرم و برای سفارت میارم ،آیا درخواستم بدون مدرک زبان برای بررسی میرود یا نه؟

مينا
مينا
1402/10/04 7:56 قبل از ظهر

سلام
همسرم درحال حاضر المان است و بلو كارت دارند مدت زمان دریافت نوبت از سفارت آلمان در ایران براي پيوستن به همسرم براي من چقدراست؟

مژگان
مژگان
1402/10/03 2:02 قبل از ظهر

اگر کسی با ویزای پیوست در آلمان باشد ، چه مدت در سال اجازه ماندن در ایران را دارد ؟

Mahsa
Mahsa
1402/10/02 1:12 بعد از ظهر

سلام وقت بخیر
ببخشید من و همسرم پرستار هستیم اما چون همسرم مدرک زبانشون رو زودتر گرفتن با کارفرما مصاحبه کردن و کارفرما گفتن که اول شما بیاید بعد همسرتون بعد مثاحبه خورش بیاد با دخترتون ک دو سالش هست
میخواستم بدونم اصلا به کارفرما مربوط هست وایزای پیوست همزمان یا نه سفارت تشخیص میده
چون دخترمون کوچیکه سخته پدرش دور باشه ی مدت
و دوستانم بودن ک ویزای پیوست همزمان حتی با دو بچه گرفتن
آیا این امکان وجود داره ک همزمان ویزا بشیم؟

yahya
yahya
1402/10/02 8:36 قبل از ظهر

خداقل درآمدشخسص آلمان چقدرباید بای

فرانک
فرانک
1402/10/01 7:29 بعد از ظهر

با سلام همسر من ۶سال قبل با پناهندگی رفتند آلمان و پاس آبی ایشون یکبار تمدید شده و ژانویه برای بار دوم باید تمدید بشه.سال سوم آوسبیلدونگ هستش و ۳۵۰یورو کمک هزینه دولتی دارند. خانه ۶۰متری دارند و ماشین و بجز شرکتی که زیر نظرشان برای آوسبیلدونگ ملده شدند یه جای دیگه کار نیمه وقت دارند و ۲۰۰یورو ملده شدند در کل حقوقشان ماهانه حدود ۱۰۰۰ تا رسمی و ۲۰۰۰تا غیر رسمی هستش. ما یکساله رسمی ازدواج کردیم و در آلمان ثبت شده.و سه ساله قبلش نامزد بودیم.خود من هم تحصیلات عالیه دارم و شاغل هستم و امکان داشتن تمکن… بیشتر

علیرضا
علیرضا
1402/09/30 9:59 بعد از ظهر

سلام آیا ویزای پیوست همزمان برای آوسبیلدونگ وجود دارد یا مثل تحصیلی حذف شده؟

سوگند
سوگند
1402/09/28 8:10 بعد از ظهر

سلام ، امکانش هست بفرمایید برای ویزای پیوست مدرک دانشگاهی هم میخوان سفارت؟ چون آزاد کردنش مشکلات خودشو داره

الهام
الهام
پاسخ به  کارشناس ارشد ویزایار
1402/10/15 11:31 بعد از ظهر

سلام با توجه به پاسخ تون .یعنی اگر مدرک تحصیلی ارائه بشه میتونه اثر مثبت داشته باشه؟؟

الهام
الهام
پاسخ به  کارشناس ارشد ویزایار
1402/10/16 8:59 قبل از ظهر

سلام وقتتون بخیر یعنی داشتن مدرک تحصیلات عالیه فرد متقاضی پیوست میتونه اثر مثبت داشته باشه؟

ذاکره رنجبر
ذاکره رنجبر
1402/05/10 4:07 بعد از ظهر

سلام و ارز ادب
پسرم زیر سن در المان است و من با دو طفلم به ترکیه هستم مصاحبه دادم و هزینه هم پرداختم فقط ازدواج نامه ندارم ایا ویزا برم صادر میشود و یا بخاطر نداشتن ازدواج نامه ریکجیت میخورد ممنون تانzakeraranjbar35
ای ۳۵ به انگلیسی است نمیدانم چرا به دری نوشته میشه

حدیث
حدیث
1402/05/03 12:01 قبل از ظهر

سلام من قراره با ی آقایی ک اقامت آلمان دارن و هفده سال اونجا هستن عقد کنم من از ازدواج سابقم ی دختر یازده ساله دارم ک‌بیماره میخاستم بدونم من میتونم واسه دخترمم چیزا پیوست بگیرم یا خیر

زینب
زینب
1402/04/04 11:49 بعد از ظهر

سلام و ادب
من اقامت آلمان با ویزای کاری دارم .فرزندم پیوست شده اما همسرم بعلت مشغله های مختلف در ایران فعلا اقدام نکرده برای پیوست شدن اما فرم دعوتنامه سه ماهه جهت پیوست شدن از جانب من صادر شده. سوالم اینه اگر طی سه ماه همسرم نرسه برای اخذ ویزا و فرم Vorabzustimmungمنقضی بشه امکان صدور مجدد اون فرم وجود داره؟با تشکر

روشنک
روشنک
1402/03/28 10:48 بعد از ظهر

با سلام
در مورد ویزای پیوستن به خانواده ، آیا برای کودکان زیر ۱۸ سال باید فرم ویزا جداگانه پر شود یا همان فرم درخواستی مادر یا پدر کافیست؟ باتشکر

اسفندیار سلمانیان
اسفندیار سلمانیان
1402/03/06 6:47 قبل از ظهر

سلام و روز بخیر من 63 سال دارم برای پیوست به خانواده اگر بتوانم آلمانی در سطح a1 1 صحبت کنم درخواست ویزای من قبول می‌شود یا حتما باید مدرک ارائه دهم اگر از موسسه زبان آلمانی تایین سطح بگیرم با توجه که می‌توانم در سطح a1¹ قابل قبول هست یا حتما باید از موسسه گوته مدرک ارائه دهم با تشکر

ساناز ملاباقرپوری
ساناز ملاباقرپوری
1402/02/12 10:55 بعد از ظهر

سلام وقت بخیر
مدارک جهت ویزای پیوست به همسر شامل ترجمه شناسنامه و کارت ملی هم میشود یا فقط سند ازدواج کفایت میکند؟

آیلین
آیلین
پاسخ به  کارشناس ارشد ویزایار
1402/10/23 11:40 بعد از ظهر

ترجمه شناسنامه دو طرف و سند ازدواج و گذرنامه متقاضی فقط لازم دارن؟

سمانه
سمانه
1402/02/03 11:47 بعد از ظهر

آیا برای ویزای پیوست به آلمان از طریق همسر ، نیاز به رزرو قرار ملاقات با ویزامتریک هست یا خیر ؟

ملیسا
ملیسا
1402/02/01 11:39 قبل از ظهر

سلام، من و دختر زیر ۱۸ ساله‌ام، برای ویزای الحاق خانواده از طریق کنسولگری آلمان در ترکیه اقدام کردیم. من و دخترم حدود ۸ ساله در ترکیه زندگی میکنیم و همسرم حدود ۳ سال در آلمان زندگی میکنه و بلو کارت داره. اخیرا ایمیلی به دستم رسیده با این مضمون که درخواست ویزای شما کامل شده و پاسپورت خودم و دخترم رو خواستن که به کنسولگری آلمان در ترکیه ارسال کنم، میخواستم بپرسم بعد از صدور ویزای الحاق خانواده من و دخترم چند روز وقت داریم برای رفتن به آلمان، خاک ترکیه رو ترک کنیم؟

Mahdi
Mahdi
1401/10/04 7:56 بعد از ظهر

من سه سال است درآلمان قبولی پناهندگی دارم ولی ویزای پیوست همسرم را جواب منفی دادند.من مشکلات روحی دارم واز چند روانشناس و دادگاه هم مدارک پزشکی دارم.آیا با این مدارک پزشکی (ونه تمکن مالی خودم،چون از حال سنتر هزینه زندگی می گیرم و شصت وسه سالم است) می توانید ویزای همسرم رابگیرید؟
باتشکر

فرحناز نیازی
فرحناز نیازی
1401/07/22 4:04 بعد از ظهر

سلام میخواهم وقت بگیرم وقت نمیته برای ویزه پیوست به همسر در المان

سعیده امیری
سعیده امیری
1401/05/23 12:42 قبل از ظهر

سلام وقت بخیر ما میخواستم درخواست به آلمان بدیم وضعیت افغانستان خیلی خراب هس چون طالبان هستن نه اجازه میدن زن هااز خانه بیرون برن باید چادر کنن نه اجازه میدن که دخترانه به مدرسه برن وضعیت افغانستان خیلی بد است …میخواستیم درخواست بدیم وضعیت مون زیاد خوب نیست میخواستیم خانوادگی درخواست پناهندگی بدیم ….پاسپورت خانوار هم داریم ..لطفا درخواست ما رو قبول کنید ممنون میشیم …

سعیده امیری
سعیده امیری
1401/05/23 11:45 قبل از ظهر

سلام خوبین ما میخواستیم دخواست المان بدیم وضعیت افغانستان خیلی خراب هس چون طالبان هستن نه اجازه میدن زن ها از خانه بیرون برن باید چادر کنن میخواستیم الانم ایران هستیم وضعیت مون زیاد خوب نیست نمیتونیم به افغانستان بریم چون طالبان هستن …. میخواستیم خانوادگی درخواست پناهندگی بدیم لطفا درخواست ما رو قبول کنید ممنون‌ میشیم …..؟

سعیده امیری
سعیده امیری
1401/05/23 11:36 قبل از ظهر

سلام خوبین من میخواستم درخواست پناهندگی میخواستم چون نمیتونیم برم افغانستان چون طالبا هستم نه اجازه میدن زن ازخانه بیرون برن باید چادو کنه میشه با خانواده درخواست میخواستم ما پاسپورت خانوار داریم